Cea mai bună din lume la Geografie!

Ștefania Ursică din Sfântu Gheorghe a câştigat medalia de aur la Olimpiada Internațională de Geografie.

Absolventă în această vară a Colegiului Național „Mihai Viteazul” din Sfântu Gheorghe, Ștefania Ursică a obținut medalia de aur la Olimpiada Internațională de Geografie, competiție ce a avut loc la Köln în Germania.

Eleva care a fost șefă de promoție anul acesta la CNMV este caracterizată de către directoarea instituției, Luminița Curceanu, ca fiind o fată pasionată de geografie, dar extrem de modestă. În opinia directoarei, titlul obținut la Köln este încununarea muncii elevei și a profesorului Ion Răduță. „Am citit știrea și l-am sunat pe domnul profesor să îmi confirme. Acesta mi-a spus că era sigur de reușita Ștefaniei. Sunt extrem de mândră pentru acest rezultat și de faptul că peste tot se scrie că Ștefania Ursică este de la CNMV din Sfântu Gheorghe” – spune Luminița Curceanu.

La fel de bucuroasă este și şefa Inspectoratului Școlar Judeţean Covasna, Keresztély Irma. Într-o declarație citată de Agerpres, ea a subliniat faptul că numărul olimpicilor din Covasna a crescut în ultimul an. „Sunt foarte fericită şi foarte mândră că avem astfel de elevi (…) Desigur, e în primul rând meritul lor, al elevilor, care cu multă voinţă, interes şi înclinaţie s-au pregătit temeinic, dar şi al profesorilor profund dedicaţi meseriei lor. Ne onorează acest premiu obţinut de eleva Colegiului Naţional ‘Mihai Viteazul’ la Olimpiada internaţională de Geografie” – a declarat Keresztély Irma.

Citeste mai mult pe www.covasnamedia.ro

Comentariile sunt inchise.